Mellnagyobbítás

Ezeket kell tudni a mellplasztikáról

  • 2019. augusztus 22. csütörtök
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0

Sok fiatal nő szomorkodik amiatt, hogy a melleik kisebbek annál, amekkorákat szeretnének, zavarja őket ez az állapot és szépészeti műtétet is bevállalnának annak érdekében, hogy ezt a helyzetet megszüntessék. Mellnagyobbítás előtt és után több dologra is oda kell figyelni. Először is ajánlott egy nagyon jó plasztikai sebészhez bejelentkezni, mint dr. Falus György, aki ingyenes konzultációra fogadja a pácienseket. A bejelentkezést a drfalus.hu weboldalon végezheti el, ha a mellnagyobbítás mellett döntött.

Operáció előtt több vizsgálatot is el kell végezni. 40 éves kor alatt EKG, labor, mellkasröntgen és mellultrahang vagy mammográfia szükségeltetik. 40 éves kor felett pedig az első három, illetve a mammográfia. De további vizsgálatokra is szükség lehet abban az esetben, ha korábban már részt vett plasztikai sebészeti beavatkozáson, ha valamilyen betegségben szenved vagy rendszeresen szed gyógyszereket. De a mellnagyobbítás előnyei, a teltebb, feszesebb keblek, a szép forma és a helyreállt önbizalom feledteti majd az összes kellemetlenséget.

Szóljunk néhány szót a műtét utáni állapotról is! Számítani kell arra, hogy a mellnagyobbítás után fájdalmas, feszítő érzés keletkezik a mellekben, ami egyéntől függően, pár napig igen erős lehet. Majd fokozatosan csökken és néhány hét vagy esetleg hónap alatt teljesen el fog múlni. Ez a tünet akkor szűnik meg, amikor a szervezet megszokja az implantátum okozta változásokat.

Nagyon fontos továbbá, hogy az operáció után speciális, kompressziós melltartót kell hordani, valamint rendszeres kontrollvizsgálatra jelentkezni. Mindenféle fizikai terheléstől tartózkodni kell a műtét után 2 hónapig, sem sportolni, sem cipekedni nem szabad. A napozástól is tartózkodni kell 6 hónapig a beavatkozás után, a heget pedig nem érheti sem mesterséges, sem természetes napfény ebben az időszakban, mert deformálódhat. Bizony, a mellnagyobbítás ilyen kellemetlenségekkel is jár, azonban a magánéletre rendkívül pozitív hatással van, hiszen javulni fog az önbecsülés, valamint a szexuális élet.

Címkék: