dekorációs kellékek

Dekorációs kellékek ünnepekre hangolva

  • 2022. január 5. szerda
  • By Admin: seditor
  • Comment: 0

Az adventi időszak a karácsonyra történő felkészülés jegyében telik mindenkinek. Tegyük felejthetetlenné a várakozást a dekorációs kellékek beszerzésével és koronázzuk meg a magasztos pillanatokat a megfelelő látványvilág biztosításával!

Az adventi kalendárium ilyenkor szinte minden otthonban megtalálható. A teljesen natúr, 24 darab fiókkal felszerelt házikó két különböző témában kapható, a télapós és a hóemberes kiadás is varázslatos látványt nyújt majd a falra felfüggesztve. Apró dekorációs kellékek bevonásával mindkét forma ünnepi vonásokkal teljesedhet ki, mert egy kis akrilfesték és hópaszta bizony csodákra képes. Az adventi koszorúk készítéséhez is számtalan kiegészítő siet a segítségükre.

Szalagok, termések és a karácsony témaköréhez kapcsolódó figurák teszik izgalmassá a termékpalettát a Manka Kreatív Műhelyében. Ugyanitt a fára szánt díszek megvalósításához is találunk alapanyagokat, a gömb formájú dekorációs kellékeket bármilyen anyaggal bevonhatjuk. Decoupage technikával szinte bármilyen mintát megjeleníthetünk.