hevítőrudak 

A hevítőrudak segítenek leszokni

  • 2022. január 17. hétfő
  • By Admin: seditor
  • Comment: 0

Alkalmi dohányosok is használhatják lelkiismeretfurdalás nélkül. Aki szeretné letenni az évek óta, dobozszámra szívott, kellemetlen szagú és nem mellesleg felettébb káros cigarettát, annak a hevítőrudak kitűnő mentsvárként szolgálhatnak. Hogy mi a legnehezebb ilyenkor?

Elfogadni azt, hogy változik és még az olyan évezredes szokásaink is megreformálódnak egy idő után, mint a dohányzás. A hevítőrudak hasonlóan működnek, mint a hagyományos cigik, csak ebben az esetben nem történik égés, csupán hevítés.

A dohányt pedig felváltották a különféle teakeverékek. Ennek ellenére, a kínálatban megtalálhatóak a nikotinos és a nikotinmentes hevítőrudak is. Miért olyan nehéz a leszokás? Ez egy elég összetett kérdés, mivel van, akinek a cigaretta íze okoz hiányérzetet, másnak a nikotin megvonás, de sokaknak a cigarettázás pótcselekvést jelent.

Jólesik rágyújtani és beleszívni. Nagyjából ugyanezt nyújtják a hevítőrudak is, a cigarettában található káros anyagok nélkül. Kevésbé drasztikus módszer, mint a különféle rágók és tapaszok alkalmazása.

Címkék: