ivótülök

Egyedi készítésű ivótülök

  • 2019. október 21. hétfő
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0

A férfiak körében talán a sörözés az egyik olyan leggyakoribb szabadidős program, ami összehozza a haverokat. Az üzletünkben található ivótülök különleges formát öltve tesz azért, hogy a hétvégi sörözések egy sokkal meghittebb hangulatban teljenek. Ez a mai, modern söröskorsóktól több jellemzőben is eltér.

Ha csak ránézünk az ivótülökre, talán a viking stílus, vagyis a hagyományos és egyedi kialakítás az első, ami szembetűnik. A darab kézművesség által készült és mindegyik darab készítésekor hatalmas figyelem szentelődött a legkisebb részletre is. Egyik alapanyaga a bivalyszarv, ami a régi időkben egy termék jó minőségét is elővetítette. Ennek az alapanyagnak köszönhető, hogy ez akár több évtizedig is eltart.

Amennyiben szeretné meglepni a haverjait valami egyediséggel, amit örömmel használnának, akkor az ivótülök lehet a legjobb választás. Látogassa meg honlapunkat, ahol megtekintheti a terméket és amennyiben elnyerte a tetszését, csupán néhány kattintással megrendelheti! Barátai hálásak lesznek Önnek érte!

Címkék: