energiaszelet

Krémes és ropogós energiaszelet

  • 2019. október 21. hétfő
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0

A fárasztó edzés után jól jön egy kiadós étkezés. Természetesen ezt nem mindig lehet azonnal elintézni, így akár egy finom energiaszelet is megteszi addig, ameddig a tápláló és fehérjében gazdag tányérunkhoz jutunk. Persze át is ugorhatjuk az étkezést, hiszen pár fehérjével kombinált Scitec szelet gyorsan elűzi az éhséget.

Egyesek az edzések előtt is falnának valamit, hogy legyen elég energiájuk a megerőltető testmozgáshoz. Olyan étel kell, ami nem terheli le az szervezetet, így nem okoz telítettség érzést, de mégis felpörget. Naná, hogy az energiaszelet lesz az ideális! Finom, nagyon gazdag fehérjében, vitaminokat is tartalmaz, nincs tele kalóriával, ráadásul nem drága.

A scitecgyor.hu webáruházban többféle ízben is található energiaszelet hozzáadott cukor nélkül, magas fehérje- és rosttartalommal. A krémes tölteléknek, ropogós fehérjedaraboknak köszönhetően, bárki fogyaszthatja desszertként, reggelire vagy az étkezések között. Melyik a kedvence? A csokoládés-kávés, mogyoróvaj, tiramisu vagy erdei gyümölcs?

Címkék: