kék öltöny

Elképesztően megnőtt a kék öltönyök népszerűsége a férfiak körében

  • 2021. április 27. kedd
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0

A legtöbb férfi feszeng, amikor öltönyt kell viselnie egy-egy fontos eseményen, alkalmon. Pedig nem kellene, hiszen például a kék öltöny nagyszerűen párosítható bármilyen stílusú kiegészítővel és színnel. Jeles eseményeken egyre többször látni kék öltönyt a férfi résztvevőkön.

Sokoldalúan variálható szett, amolyan igazi jolly joker, mint a nők gardróbjában az a híres kis fekete ruha. Még azok a férfiak is barátként tekinthetnek az ilyen együttesre, akik legszívesebben bármilyen esemény helyszínének küszöbét farmernadrágban lépnék át. Bárhol megállja a helyét a kék öltöny, irodai viseletnek vagy társasági alkalmakra, esküvőkre egyaránt optimális választás, ráadásul soha nem megy ki a divatból és mindenkin jól áll.

Természetesen néhány alapszabályt be kell tartani, de alapvetően ez a lehető legjobb választás. Lássuk, mivel kombinálható a kék öltöny! Inggel, nyakkendővel, pólóval és garbóval is hordható, viszont a szabályok nem ennyire egyszerűek. Minden esetben az alkalomhoz illő ruhadarabot, kiegészítőt kell kiválasztani! Például pólóban és garbóban nem illik esküvőre menni, az irodai viseletet is mindig az elvárt normákhoz szükséges igazítani.

Az ing színe, amit a kék öltönyhöz választhatunk, lehet fehér, világoskék, sötétkék, halvány rózsaszín és/vagy pink, utóbbi a merészebb uraknak ajánlott. Toplistás szín a pólók közül a fekete és a fehér mellett a szürke, de egy dologra mindenképpen nagy hangsúlyt kell fektetni! A fekete legyen tökéletesen fekete, a fehér pedig hófehér, mert a kifakult, elszíneződött pólók még a legszebb kék öltöny mellett is olyan benyomást keltenek, hogy nem adunk a megjelenésünkre. A másik aranyszabály, amit tanácsos betartani, hogy öltönnyel soha nem szabad laza, bő pólót viselni. Az elegáns férfi védjegye a jól megkötött nyakkendő, ami a kék öltöny esetében legyen minél sötétebb árnyalatú.

Ugyanakkor lehet élénkebb színeket is választani ebből a kiegészítőből. Bármilyen öltönyt izgalmassá tehet egy kényelmes, elegáns bőrcipő. Tehát, aki figyel ezekre a szempontokra, biztosan elismerő pillantások követik majd!

Címkék: