fogfehérítés budapest

Fogfehérítés Budapest rendelőjében Beyond lámpa segítségével

  • 2023. május 6. szombat
  • By Admin: seditor
  • Comment: 0

A Beyond lámpával végzett kezelés az egyik leggyorsabb módja a hófehér mosoly elérésének. A fogfehérítés Budapest térségében lehetővé teszi, hogy a páciensek megszabaduljanak a fogzománc elszíneződéseitől. Az ilyen eljárás kivételesen tartós és egyetlen kezeléssel a hatás több mint 2 évig is tart.

Miből is áll pontosan ez a folyamat? A fogfehérítés Budapest rendelőjében a zománc fehérítéséből áll, ami speciális anyagok használatával történik. A kezelés megkezdése előtt először el kell távolítani a lepedéket. A következő lépésben egy speciális készítményt alkalmaznak az íny fedésére. A fogorvos ezután egy zselét visz fel a fogak felületére, majd megvilágítja azokat.

A Beyond lámpa nagyfrekvenciás kék fényt bocsát ki, ami aktiválja a fogfehérítő zselét, az összetételében pedig hidrogén-peroxid van. A fogfehérítés Budapest szakrendelőjében nagyon biztonságos, valamint rendkívül hatékony. Mindez a kiváló zselének köszönhető, aminek az anyagai gyorsan áthatolnak a zománc mélyebb rétegeibe és eltávolítják a különféle tényezők okozta elszíneződéseket.

Fogfehérítés Budapesten hosszantartó eredménnyel

Tudta, hogy a sztárok hibátlan mosolya a fogászati kezelések eredménye? Ezért a csodálatos eredményért általában egy idehaza is elvégezhető eljárás felelős. Ha az Ön álma is egy gyönyörű mosoly, akkor semmi sem állhat a megvalósítás útjába. Csak tegye meg az első lépést és látogasson el a rendelőnkben!

Mi kiválasztjuk Önnek a fogfehérítés Budapest lakosai által kedvelt módszereit, hogy az eredmény teljes mértékben megfeleljen az elvárásainak. Az egész eljárás, fájdalommentes, gyors és hosszantartó eredménnyel jár. A fogfehérítés Budapesten kevesebb mint 1 órán belül új, hófehér mosolyt biztosít. Az, hogy mennyi ideig élvezheti a kezelés eredményét, egyéni kérdés, és a további étkezési szokásaitól, életmódjától függ.

Annak érdekében, hogy a fogfehérítés Budapesten elért hatása minél tovább tartson, vigyázni kell a jövőben elfogyasztott ételekre és italokra. Érdemes olyan termékeket fogyasztani, amelyek nem színezik el a fogakat. Ezt a kezelést követő első néhány napban kell követni.