fogpótlás Budapest

Fogpótlás Budapest? Csakis a cirkónium-oxid jöhet szóba

  • 2021. szeptember 3. péntek
  • By Admin: seditor
  • Comment: 0

Habár a porcelán korona a lehető legesztétikusabb, sajnos azt nem lehet minden szituációban megbízhatóan használni. A fémkerámia pedig az őrlőfogaknál sem adja azt a külsőt, amire az ember vágyik, hát akkor a frontfogak esetében. Mostanra az egyetlen opciót a fogpótlás Budapest esetében a cirkónium-oxidból készült megoldás jelenti.

A cirkonkorona egyaránt használható a frontfogak és az őrlőfogak helyreállítására, garantálva a kimagasló végeredményt. Nem csupán koronák, de egész hidak is építhetők ezzel, hiszen egy nagyon kemény és tartós anyagról van szó. A cirkónium-oxidból készült, teljesen fémmentes váz ugyanis elég erős ahhoz, hogy elviselje a rágás miatt ráható mindennapos terhelést.

A segítségével a fogpótlás Budapest városában minden esetben páratlan végeredménnyel zárul, a páciensek nagy örömére. Tehát teljesen világos, hogy miért ajánlja minden fogorvos és fogtechnikus ezt a lehetőséget. A cirkonkorona használatával minden szempontnak meg tudnak felelni. A segítségével a fogpótlás Budapest településén azért lesz kiváló, mert a rágófunkció a régi lesz, illetve a csodaszép hatás sem marad el.