Fossil férfi karkötő az 50’-es évek Amerikáját idézi

  • 2018. március 7. szerda
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0
Fossil karkötő

A Fossil Texasból indult el térhódító útjára a 80’-as évek végén és azóta is töretlen népszerűségnek örvend. A márkát megalapító testvérpár először órák megálmodásában és kivitelezésében látta a jövőt, ám a gyorsan fejlődő vállalkozás hamar kinőtte önmagát, így jöhetett létre az olyan remekmű, mint a Fossil férfi karkötő.

A megújulásról híres termékcsalád sikeresen igyekszik megfelelni a vásárlók népes táborának, természetesen szem előtt tartva az éppen aktuális trendet.

Hihetetlenül strapabíró, így biztosak lehetünk abban, hogy hosszú ideig társunk lesz a mindennapok során. A nemcsak a praktikumot szem előtt tartó termék a szemnek is gyönyörű, hiszen a többnyire kék, ezüst, barna, fekete és aranyszínben pompázó ékszerek rendkívüli dekorációs értékkel bírnak, garantáltan kiemelve viselőjük belső személyiségjegyeit.

A Fossil férfi karkötő az egyéni ízlés-világ függvényében bőr, nemesacél, szilikon, illetve textil kivitelezésben szerezhető be. Megvásárlásukhoz szerencsére nem is kell túl mélyen belenyúlni a pénztárcába.