Leyher álványok

Gurulós állványok többféle változatban

  • 2019. március 8. péntek
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0

Aki legalább egyszer elszánta magát, hogy belevágjon egy lakásfelújításba, az tudhatja, hogy nélkülözhetetlen a létra használata. Viszont sok esetben ez nem elég, mivel erről nagyon megerőltető a munkavégzés. A gurulós állványok esetében már teljesen más a helyzet.

Hogyha a terepviszonyok és a rendelkezésre álló terület engedi, akkor sokkal előnyösebb gurulós állványokat használni. A stabilepito.hu weboldalon kiváló modelleket találhatunk a Layher márkanév alatt.

A cég már több mint fél évszázada gyárt különféle állványzatokat, szóval van tapasztalatuk a gurulós állványok terén is. Elsősorban stabilnak, masszívnak kell lennie, viszont a könnyű mozgathatóság is egy nagyon fontos szempont.

A teherbírás típustól függően változik, viszont az biztos, hogy egy termetes felnőtt ember súlya meg sem kottyan ezeknek a remek szerkezeteknek, aminek a magasságát egyszerűen lehet beállítani. Nemcsak a teherbírás, de a nyújthatóság is változhat. Az adott feladathoz mérten kell kiválasztani a gurulós állványok valamelyik típusát.