Mágnestábla többféle változatban

Mindenhol jól jön egy mágnestábla

  • 2019. március 1. péntek
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0

Egy roppant egyszerű eszköz, amiről sokan nem is vesznek tudomást addig, ameddig el nem kezdik használni valamilyen demonstrációs feladat céljából. Iskolákban, irodai gyűléseken, de még otthoni környezetben is rendkívül hasznosnak bizonyul a mágnestábla.

Eddig a hagyományos iskolai táblákra kellett felvázolnia a tanárnak azt, amit szeretett volna bemutatni. Ez sokszor rendkívül hosszadalmas, ráadásul némely esetben nem is volt túl jó módszer a szemléltetés szempontjából.

Ha belegondolunk, akkor egészségügyi szempontból sem túl kellemes a krétaport szívni órákon keresztül. A mágnestáblán azonban egyszerűen elhelyezhető, minden bemutatásra szánt dolog. Egy irodai megbeszélés során vagy egyetemi előadáson szintén fontos eszköznek számít a mágnestábla mivel rendkívül megkönnyíti a dolgát annak, aki szeretne valamit bemutatni.

Nem kell a krétával rajzolgatni, majd azt mindig letörölni. A krétapor belégzése egyáltalán nem egészséges, ráadásul a ruhánkon is nyomot hagy. Otthon pedig a gyerekek miatt lesz praktikus egy mágnes tábla. Erre kitehetik a rajzokat, a nagyobbak pedig a posztereket.