gyermek ágy

Gyermek ágy rugalmas betéttel

  • 2022. augusztus 21. vasárnap
  • By Admin: seditor
  • Comment: 0

Csöppségünk birodalmát a lehető legkényelmesebben szeretnénk berendezni, mesés környezetet kialakítani számára. Ám a biztonság mindennél fontosabb, így amint kinövi a rácsos babaágyat, a leesésgátló gyermek ágy nem hiányozhat a szobájából.

Lényeges továbbá, hogy a fekvőalkalmatosság támlái is párnázottak legyenek, nehogy a kicsi játszás vagy ugrálás közben megüsse magát. A gyerekagybolt.hu webáruház kínálatában olyan modern, biztonságos és komfortos gyermek ágy modellek találhatóak, amilyeneket ritkán látunk. Lányos és fiús szobába egyaránt kaphatóak ilyen fekvőhelyek, a kialakítás mindkét esetben azonos, csak a huzat színe és mintázata különbözik. A támlák 2-2 cm vastag szivaccsal vannak borítva, kívül, belül és az éleken is.

Fekvőfelületük 27-30 cm magasan van, aminek köszönhetően könnyen fel tud mászni a gyerkőc az ágyikójára. Ágyneműtartót is szereltek a gyártók a gyermek ágy alá, ami hasznos tárolónak bizonyul. Az ágyon magas minőségű, kellő rugalmasságú hideghab betét van, amit nem tud kifeküdni a kicsi.

Címkék: