Hangyairtó szer és más ellenszerek kedvező áron

  • 2017. április 21. péntek
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0
Hangyairtó szer

Mindnyájan szeretnénk könnyedén megszabadulni az apróbb rovaroktól, azonban nem mindegy, hogy milyen típusú vegyszert választunk ellenszerként.

A Növénypatika Gazdabolt gazdag termékkínálatában több olyan természetes légycsapda, hangyairtó szer és szúnyogriasztó is megtalálható, ami nem annyira ártalmas az emberi szervezetre. Jó példa erre akár a Biotoll Neopermin márkájú készítmény, ami hatásos és az egészségre kicsit sem ártalmas védelmet kínál a különböző típusú rovarok ellen. A hangyák távoltartására például rendkívül ajánlott a 100 grammos, poralapú hangyairtó szer alkalmazása, ami most csupán 490 Forintért megvásárolható.

Tágasabb felületeken persze érdemesebb a nagyobb kiszerelésben gondolkodni, hiszen a Biotoll 1000 grammos hangyaelleni por is rendkívül kedvező áron vásárolható meg, csupán 1.800 Forintba kerül. Keresse fel Ön is a www.novenypatika.hu weboldalt és szemlézzen a hatékony hangyairtó szer, a légycsapda vagy a szúnyogriasztó gazdag kínálatából! Garantáltan nem fogja megbánni, ha innen vásárol!