Hová, milyen tapéták kerüljenek?

  • 2017. március 30. csütörtök
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0
Tapéták

Megunta a lakás egyszínű, unalmas falait? A könnyen lepattogzó, egyhangú festéssel ellentétben, a tapéták segítenek üdévé és érdekessé tenni az otthonát. Rengeteg stílus, alapanyag, szín és minta között válogathat, amelyek felhelyezése egyszerűbb, kevesebb kosszal jár és nem annyira időigényes feladat, mint a falak lemeszelése.

Egy ilyen egyszerű trükkel például könnyedén elhozhatjuk otthonunkba a Távol-Kelet meseszép díszítésvilágát, de bármilyen kívánt hangulatot és atmoszférát megteremthetünk általa, hogy szobáink falát tapétával borítjuk be. Fontos azonban odafigyelni az összhatásra. Díszes bútorok mellé díszes tapétát választani nem a legjobb döntés, mert könnyen túlzsúfoltságot vagy giccset teremthetünk azzal, ha túl sokat akarunk egyszerre.

Érdemes odafigyelni még a szoba méreteire is. Kisebb helyiségbe jobb szellősebb mintát választani, hiszen a túl dúsan díszített tapéták látszólag lekicsinyítik a helyet. Jól átgondolva és megtervezve azonban, a tapéta teljesen újjá varázsolhatja az otthonunkat.