hűtött munkaasztal

Igazán sokoldalú a hűtött munkaasztal

  • 2019. november 11. hétfő
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0

A vendéglátó iparban hihetetlenül fontos a legkülönfélébb termékek és élelmiszerek ideális hőmérsékletes történő hűtése. Ezért sem hiányozhat egy étteremből, hotelből a hűtött munkaasztal. Ez azért is az egyik legpraktikusabb, hűtésre szolgáló berendezés, mert két funkciót is képes ellátni. Először is garantálja a különböző konyhai folyamatokhoz szükséges munkafelületet.

Másrészt pedig, ez több hűtőkamrával is bír. Ezek alacsonyabb hőmérsékleten tartandó alapanyagok tárolására alkalmasak. A hűtött munkaasztal felületén tehát mindenféle konyhai feladatot el lehet végezni, ha pedig szükség van egy hűtött alapanyagra, legyen az felvágott, tojás, zöldség vagy épp gyümölcs, akkor a hűtőkamrából azt hamar elő lehet venni.

A hűtött munkaasztal képes lecsökkenteni a konyhai feladatok között fellépő holtidőt, amit az alapanyagok mozgatása idézne elő. Ennek köszönhetően az egész konyha sokkal gyorsabban és hatékonyabban dolgozhat. Hogy a hűtött munkaasztal mindig el tudja látni a feladatát, fontos, hogy az a felhasználói igényre legyen kialakítva. Megannyi profi termék megvehető az inoxplaza.hu boltban.