kandalló

Ismerje meg a különféle kandalló változatokat!

  • 2023. szeptember 1. péntek
  • By Admin: seditor
  • Comment: 0

Az ősz már itt kopogtat és nem kizárt, hogy a tél is gyorsan berúgja majd az ajtót. Ha nem szeretné, hogy váratlanul érje, akkor érdemes időben átgondolnia az otthona fűtését és kialakítani a tökéletes rendszert, amire támaszkodhat.

A fejlődő technikai megoldásoknak hála, már teljesen megfizethető és egyedi alternatívát nyújt a kandalló beépítése. A hagyományosnak nevezhető fatüzelésű változatok vízteres típusai könnyedén ellátják az egész otthona melegének biztosítását. Ráköthető ugyanis padlófűtésre vagy kaloriferekre, így amíg az adott helyiséget közvetlen hőárammal, addig a többit a meleg folyadék áramoltatásával fűti.

A kandalló kínálat azonban nem áll itt meg. Van elektromos, ami páratlan látványt és akár több 1000 W teljesítmény leadására képes, igény szerint. Páratlan előnye, hogy megspórolható a kémény kiépítésének költsége és akár falra is szerelhető a legtöbb kivitel. A harmadik kategóriába pedig a bio típusú kandalló, hamu és parázs nélkül tárja fel a lángok varázslatos táncát és még meleget is szolgáltat. Tehát, van miből válogatni!

Címkék: