reklámajándék

Kattintson ide, ha a munkatársait szeretné meglepni!

  • 2019. november 16. szombat
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0

Karácsony közeledésével a cégvezetőknek az alkalmazottaikra is gondolniuk kell, nem elég csak a partnerekre. Az irodák feldíszítése, valamint a kollégák megajándékozása pozitív hatást gyakorol a vállalkozás működésére.

Amennyiben a munkatársait szeretné az ünnepek alkalmával meglepni, úgy kattintson ide, hiszen itt a kínálatunkat kategorizálva megtalálhatja. A munkahelyen már hetekkel karácsony előtt megkezdődik az ünnepre való ráhangolódás. A készülődés, közös dekorálás igazi csapatépítő programmá nőheti ki magát. A munkatársak megajándékozásakor is lehetőség van emblémázásra, ám a golyóstoll, jegyzettömb eszközökön túl is lehet válogatni. Gyertyák, hógömbök, karácsonyfadíszek, asztaldekorációk színes választéka várja a vásárlókat.

Ezen tárgyak az ünnepi hangulatot hivatottak átadni, nem beszélve arról, hogy a karácsonyi dekorációkból, díszekből soha nincs elég, egyetlen családban sem. Amennyiben a logóval ellátott, egyedi ajándékkal lepné meg a munkatársait, kattintson ide és garantáltan megleli a megfelelő terméket!

Címkék: