Öntapadós címkék

Milyen etikett címke bizonyul jónak?

  • 2019. november 15. péntek
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0

A megfelelő méret kiválasztásához több szempontot kell figyelembe venni. Az etikett címke paramétereit pontosan kell meghatározni. Tudni kell a rendelkezésre álló terület méretét, hiszen nem lenne előnyös ha túl kicsi vagy ezzel ellenkezőleg, túl nagy lenne a felület.

A terméken elhelyezni kívánt tartalom mennyisége sem elhanyagolandó dolog. Ha az imént felsorolt teendőkre odafigyel, akkor biztos lehet abban, hogy a legmegfelelőbb terméket szerzi be.

Az etikett címke készülhet papírból, thermo alapanyagból, illetve műanyagból. Mindenki saját maga döntheti el, hogy melyikből szeretné. Emellett még jó, ha tisztában van azzal is, hogy hol szeretné alkalmazni.

Ez alatt azt kell érteni, hogy kültéren vagy beltéren van szüksége a kellékre. A papírból készült változatok inkább beltéri használatra lettek kialakítva. Ezek jóval olcsóbbak a többi variációkhoz képest. Viszont, ha Önnek kinti alkalmazásra kell az etikett címke, akkor a műanyag verziót kell választania. Az efféle termék ellenáll az időjárási viszonyoknak.

Címkék: