Kiváló szálláshelyek Észak-Magyarországon – 2. rész

  • 2015. április 24. péntek
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0
Rendkívüli észak-magyarországi szálláshelyek
Rendkívüli észak-magyarországi szálláshelyek

Azoknak, akik Észak-Magyarországon keresnek szálláshelyet, számtalan kiváló lehetőségük van. A Calimbra Wellness és Konferencia Hotel négycsillagos, ez azoknak ajánlott, akik a legmagasabb minőségre vágynak. Ez a hotel Miskolctapolca igazi ékköve, ami csak néhány percnyi sétára van a híres Barlang-fürdőtől. A kilátás a Bükkre néz, így minden részlet nagyon egyben van ennél a szálláshelynél. A szintén négycsillagos Mesés Shiraz Hotel azoknak ajánlott, akik kedvelik a keleti, valamint a mediterrán stílusjegyeket. A legendás keleti kényelmet kaphatja mindenki, aki kipróbálja ezt a csodás szálláshelyet, ami Egertől 6 km-re található.

 

A Bükk lábainál elterülő dombok között építették fel. A következő szálláshely is négycsillagos, a Bambara Hotel ami igazán különleges. Ez a hotel Nyugat-Afrika hangulatot sugároz, Eger mellett, Felsőtárkányban található. A prémiumminőségű szolgáltatások mellett, ki kell emelni a csodás látványt, hiszen ez a szálloda a Bükk kapujában található erdőben van. Az építészeti adottságok autentikusak, gazdag gasztronómiai- valamint spa-szolgáltatásokkal várja a vendégeket.

 

A családok számára is jó ötlet odalátogatni, hiszen rengeteg családbarát szolgáltatás, program várja őket. Kiváló módon egyesíti a wellness-, konferencia-, valamint pihenőszálloda legjellemzőbb tulajdonságait. A kétszintes szálláshely több mint 1000 m2-en terül el, így remek választás mindenkinek. Legalább egyszer az életben ki kell próbálni a Bambarát, hiszen ezt a számos előnyt csak megtapasztalni lehet, csak így érthetjük meg igazán őket.