padlófűtés szőnyeg

Maximális komfortérzet padlófűtés szőnyeggel

  • 2020. október 17. szombat
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0

Elég kellemetlen, amikor végigsétálva a lakáson, kapkodnunk kell a lábainkat, mert olyan, mintha egy jégveremben tengődnénk. Hiába van kellemes meleg a nappaliban, hogyha jéghideg a padló. Ez könnyen kiküszöbölhető a padlófűtés szőnyeg segítségével.

Végre ledobhatjuk a kényelmetlen vastag zoknit és nem kell mindenhová házi papucsban csoszogni. A padlófűtés szőnyeg lerakásának is megvan a maga menete. Ezeknél a lépéseknél fontos a sorrend, nem cserélhetőek fel egymással.

Egy rosszul kivitelezett padlófűtés szőnyeg esetében gyakran előfordulhat, hogy nem üzemel megfelelően. Az ilyen jellegű problémákat általában a rosszul kivitelezett rétegelés okozza. Nem lehet egyszerűen csak lefektetni a laminált padló alá. Szükség van különféle szigetelőanyagokra, a talaj felé történő hőveszteség minimalizálása érdekében.

A padlófűtés szőnyeg egyébként rendkívül igénytelen megoldás, ami a karbantartását illeti. Hagyományos esetben évtizedeken keresztül garantált a problémamentes működés, ami kiemelkedőnek számít a fűtésrendszerek között.