kannabisz olaj

Mire jó a kannabisz olaj?

  • 2020. október 15. csütörtök
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0

Mint sok helyen a világban, még itthon is tart a kannabisz démonizálása. Pedig csak egyszerű gyomnövényről van szó, amiben két ismert összetevő található. Az egyik a THC, ami miatt tiltólistán szerepel számos országban, közöttük hazánkban is.

A másik pedig a CBD, ami teljesen ártalmatlan, viszont a kutatások azt mutatják, hogy kitűnő idegnyugtató hatása van. Tehát a kannabisz olaj rendszeres alkalmazásával oldható a stresszes életmód.

Lazítás szempontjából is gyakran alkalmazzák sportolók, mivel nemcsak a stressz oldásában lehet a segítségünkre, hanem izomlazító hatásáról is ismert. Egyfajta természetes nyugtató, ami nem összekeverendő a THC-t tartalmazó kannabinoidokkal. A kannabisz olaj hatékonysága a CBD koncentrációjától függ.

Ez viszont az árát is növeli a termékeknek. Egyébként nemcsak olaj formájában, csepegtetéssel lehet alkalmazni. Ez azonban a legnépszerűbb felhasználási módja, de kapszulaként is kapható. A kannabisz olajjal oldhatjuk a feszültséget, ami megnehezíti a mindennapjainkat, miközben regenerálja a megerőltetett izmokat.

Címkék: