méhkenyér

Méhkenyér gazdag összetétellel

  • 2022. november 9. szerda
  • By Admin: seditor
  • Comment: 0

A méhészet egyedülálló abban, hogy bármelyik terméke egészséget és jó közérzetet adhat az embereknek. Ezt már több száz évvel ezelőtt megértették az őseink. A méhkenyér már akkoriban is használatos volt az étrendben.

Az ilyen terméket maguk a szorgos munkások fogyasztják el. Ez egy értékes fehérje, amire a méheknek tavasszal nagy szükségük van. Ha a méhkenyér tápláló és antibiotikus értékéről beszélünk, akkor az háromszor magasabb, mint a virágpor azonos mutatói. Ezért fontos, hogy a betegségek, műtétek, vírusok utáni felépülés időszakában méhkenyeret fogyasszunk. Ez nem meglepő, mert a különleges étel összetétele igen előnyös. Megtalálhatóak benne a B, K, D E, P, C vitaminok, aminosavak, szerves és zsírsavak, beleértve az Omega 3 és Omega 6 zsírsavakat, de káliumban, magnéziumban, vasban, szelénben és jódban is gazdag.

A méhkenyérnek kellemes illata és elég sötét színe van. Fogyasztásnál jobb, ha éhgyomorra, folyadék fogyasztása nélkül vesszük be. A termék sokkal jobban felszívódik a nyál hatása alatt, ezért meg kell rágni.

Címkék: