Normoxil

Normoxil az egészség szolgálatában

  • 2022. november 3. csütörtök
  • By Admin: seditor
  • Comment: 0

A pajzsmirigy normál működését érdemes egy erre a célra gyártott készítménnyel támogatni, hiszen jobb megelőzni a bajt, mint utóbb kezelni. Ideális döntés a Normoxil Mio-Inozit Szelén tabletta, ami összetevői által hozzájárul a pajzsmirigy egészségéhez.

Ez az étrend-kiegészítő remek választás abban az esetben, ha a benne lévő táplálék-összetevők pótlására van szükség, illetve akkor is, ha az étrendünkben alacsony ezeknek a szintje. A pajzsmirigy működés szempontjából különösen fontos a szelén, ami a Normoxil egyik összetevője. Ez a létfontosságú nyomelem erős antioxidáns, ami felelős a szervezetben lévő káros szabadgyökök megkötéséért.

Lassítja a szövetek öregedését és károsodását is. Hiánya férfiaknál a spermiumok képződésében és érésében komoly zavart, terméketlenséget okoz. Ezeken kívül izomfájdalmakkal, a máj és hasnyálmirigy megbetegedésével járhat. A bajok elkerülése végett, a Normoxil tablettából naponta egyet ajánlott bevenni, a nap bármelyik szakaszában. A termék megrendelhető az agnespatika.hu webshopból.

Címkék: