völgy apartman Eger

Melyik a legjobb völgy apartman Egerben?

  • 2020. szeptember 11. péntek
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0

Magyarország ezen festői részében a történelmi utak bejárása és a felhőtlen kikapcsolódás tökéletesen összeegyeztethető. Ráadásul, a számos szebbnél-szebb völgy apartman Eger szomszédságában elterülő lehetősége a pihenésről is gondoskodik.

A belváros szélén álló Boutique névre keresztelt szálláshelyek mindössze néhány méterre találhatóak a történelmi városközponttól. A apartmanok terasszal, kétszemélyes ágyakkal, kinyitható kanapékkal, fürdőszobákkal, konyhákkal és étkezőkkel várják az ideérkezőket.

A helyszínen ingyenes Wi-Fi áll a vendégek rendelkezésre, a kertben pedig grillezni is lehet. A város minaretje mindössze alig pár száz méterre található, a számos étteremmel, bárral és kávézóval tűzdelt Dobó-tér pedig szintén néhány perc alatt elérhető.

A helyi termálfürdők egy kőhajításnyira helyezkednek el. A vendégek szerint az a legjobb a Boutique szálláshelyekben, hogy a város legkedveltebb részei karnyújtásnyira vannak. Ez a völgy apartman Eger városában különösen a párok és a családok kikapcsolódásának kedvez.