gyémánt csiszolókorong

Nagy segítséget nyújt a gyémánt csiszolókorong

  • 2020. szeptember 9. szerda
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0

A burkoláskor sokszor szükséges bizonyos polírozási munkákat is végezni. A rutinos szakemberek, akik ebbe a helyzetbe kerülnek, nem esnek kétségbe, csak egyszerűen előveszik a TLS ANGRY BEE, SPIDER, VULCAN, TRAP vagy COPPER márkájú gyémánt csiszolókorong eszközt és máris nekilátnak a munkának. Ezek a magas minőségű termékek egyedi, műgyanta kötésben elhelyezett ipari gyémántszemcséket tartalmaznak a felületükön.

Ezen gyémánt csiszolókorong fajták azért annyira jók, mert ezekkel nem csupán a nagyon kemény gránitot lehet csiszolni, hanem sok minden mást is, akárcsak üveget, kerámiát vagy más természetes kőzeteket. A tépőzáras csiszolókorong felhelyezése mindösszesen csak néhány mozdulat.

Nagyon egyenletes és sima felületet hagy maga után, aminek következtében igen kedvelt a szakemberek körében. Aki már dolgozott ezzel, tudja, hogy a gyémánt csiszolókorong egy igazán fontos kellék lehet sok munkafolyamat során. A letört élek percek alatt eldolgozhatók vele, de ugyanígy a kopott felületek felújításában is kiváló eredményt nyújt.