Miért is jó a kávégép bérlés?

  • 2016. május 11. szerda
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0
Válaszuk a kávégép bérlés lehetőségét
Válaszuk a kávégép bérlés lehetőségét

Nem ritka dolog, hogy bizonyos önszerveződő munkacsoportok vagy éppenséggel munkahelyi közösségek bizonyos igényeiket, amilyen lehet a kávé elkészítése, olyan módon oldják meg, hogy rendelnek egy készüléket. A kávégép bérlés számos szempontból, igen hatékony megoldás lehet. Elsősorban nincs szükség külön eszköz megvásárlására és amennyiben gondok, szervizelés merülne fel, akkor a cég ezt képes biztosítani.

Nem mindegy azonban, hogy milyen a kapszula, amit felhasználunk. Érdemes lehet az Illy mellett dönteni, ugyanis ebben az esetben 6,75 grammnyi kávét ihatunk, amelyek száz százalékban kevert Arabica kialakításúak. Miként történjen a kávégép bérlés? Nagyon egyszerűen, az irodaikave.hu webshopján keresztül! Csupán néhány kattintás az egész és már válogathatunk is a kínált készülékek között. Amennyiben olyan mértékű a társaság fogyasztása, hogy havonta több mint ezer adagra van szükség, akkor a kávégép bérlés lehetőséget nyújt több eszköz kihelyezésére, de más technológiában is gondolkodhatunk, ami a kávépogácsa rendszer.

Ilyen esetben, havi 1500-2000 adag is könnyedén lefőzhető, mindössze egyetlen készülékkel és teljesen környezetbarát maga a technológia. A tizenkét óráig leadott megrendelést követően, a kiszállítási idő a következő napra korlátozódik, amennyiben az időhatár túllépésre kerül, akkor két napra kell számítanunk. A kávégép bérlés szerződés megkötés útján történik, amit meg lehet ejteni plusz 1 évre, de ez nem annyira ajánlott. A futamidő lejárta után, változatlan feltételekkel egy újabb évre meghosszabbodik a szerződés.

Ha lezárás történik, akkor a befizetett letéti díj teljes egészében visszajár a megrendelő számára. Kávégép bérlés esetén, a szervizelés nagyon hamar megtörténik, amennyiben probléma merül fel. A fővárosban huszonnégy óra a megyében negyvennyolc óra és erre az időszakra csereeszköz jár. Ugyanakkor nem igazán szokott probléma lenni a vízkövesedésen kívül. A kávégép bérlés igazán jó megoldás bárkinek, vagyis bátran lehet élni ezzel a remek lehetőséggel!