Milyen egy felnőttbarát hotel Magyarországon?

  • 2018. október 3. szerda
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0
Felnőttbarát hotel

Sok felnőtt semmi másra nem vágyik nyáron, csak elmenjen kirándulni, távol a családtól, a munkától és mindentől, ami stressz-forrás lehetne. Egy felnőttbarát hotel minden lehetőséget meg tud adni ahhoz, hogy akár egyedül, akár kettesben jól érezhesse magát. De melyikre essen a választás? Az igazság, hogy hazánkban ez nem igazán felkapott koncepció és összesen 5 olyan szálloda van, amelyik ezt a tervet követi, tehát tényleg felnőttbarát szolgáltatásokkal és helyekkel várja a vendégeket.

Az egyik igazán népszerű az egri Erla Villa, amelyiket éppen emiatt rengeteg felnőtt látogat meg éves szinten, olykor egyedül, máskor pedig a szerelmével. Ez és ezzel együtt Eger azért lehet tökéletes végállomás, mert itt a jó idő beköszöntésével jobbnál-jobb programok várnak mindenkit, páratlan italok és ételek, illetve igényes szállások. Márciusban sem lehet unatkozni, hiszen 16-17 között rendezik meg a Pálinka Fesztivált a híres Agria Parkban. Nem is lephet meg senkit, hogy erre a speciális alkalomra felejthetetlen partival várnak mindenkit a szervezők.

Magyarország gasztronómiájának egyik fontos része a gyümölcspálinka, amit teljesen érthető okok miatt választottak igazi hungarikummá. Ezen az eseményen országos szinten elismert pálinkafőzdék, street food ételek, családi programok és élő koncertek várnak minden vendégre. Tehát olyan eseményről van szó, amit vétek lenne kihagyni. Az Erla Villában megszállva közel van a park, ezért gyalogosan is könnyen el lehet jutni oda.

Aki régóta el akar jutni Egerbe, de eddig nem volt lehetősége, most megszállhat itt és részt vehet ezen a fergeteges partin. Azt sem szabad elfelejteni, hogy ez a rendezvény szolgál most már évek óta a legújabb íz-világ és a díjnyertes italok bemutatkozására. Aki rajong a finom ételekért és a sajátos italokért, az száz százalékosan jól fogja magát itt érezni. A finomságok mindenképp jobban esnek majd, köszönhetően a koncerteknek és egyéb színpadi produkcióknak. Egyszer mindenképp ki kell próbálják azok, akik meglátogatják Egert és megszállnak az Erla Villában.