Nurofen kúp a láz csillapítására

  • 2018. október 3. szerda
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0
Nurofen kúp

Ha gyakran tapasztalja, hogy a kisgyermeke láztól szenved, akkor érdemes számításba vennie a lehetőségeket. A légúti betegségek okozta gyulladás általában hirtelen jelentkezik a szervezetben, amire remek megoldást kínál a Nurofen kúp.

Ez a speciális készítmény lehetővé teszi, hogy a gyerekeknek ne kelljen különböző mellékhatásokkal járó gyógyszereket szedniük a gyógyulás érdekében. A Nurofen kúp kiváló választás abban az esetben, ha gyors segítségre van szükség, hiszen a testben jelentkező gyulladást és az azt kísérő gyötrő fájdalmakat rövid időn belül képes a minimálisra csökkenteni. Legyen szó fertőző betegségről vagy a védőoltások következtében kialakuló lázról, ez a remek készítmény minden esetben eredményre vezet. A kúpot a végbélnyíláson keresztül kell alkalmazni, lehetőség szerint a székletürítést követően.

A könnyebb felhelyezés érdekében érdemes meleg vízbe tenni vagy kézben megmelengetni, így a kisgyermeknek kevésbé lesz kellemetlen a művelet. Ne feledje, hogy a webáruházban a Nurofen kúp is megvásárolható!

Címkék: