Mindent jó sütni a Berlinger Haus serpenyőben

  • 2017. október 16. hétfő
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0
Berlinger Haus serpenyő

Valószínűleg már sokan átélték azt, amikor a palacsinta beleragadt a serpenyőbe. Ha a recept jó, akkor ez a Berlinger Haus serpenyő használatával többé nem fog előfordulni. Az ételeket gyakran nem a saját ügyetlenségünkből kifolyólag rontjuk el, hanem a gyenge minőségű edények miatt.

A sütés különösen érzékeny pontja az ételkészítés folyamataiban, hiszen könnyen odaéghet, leragadhat. Éppen ezért fontos, hogy a serpenyő megfelelő minőségű legyen. A Berlinger Haus serpenyő egyszerűen ideális a sütéshez. Anyaga öntött alumínium, márvány bevonattal, használható mindenfajta főzőfelületen, legyen az indukciós, kerámia, halogén, elektromos vagy gáz.

Tisztítása egyszerű, a 3 rétegű márvány bevonatnak köszönhetően. Legyen szó palacsintasütőről, wokról, grillsütőről, a Berlinger Haus serpenyő típusai mindegyik fajtában jeleskednek. Próbálja ki a színváltós változatot, aminek speciális műanyaga a hő emelkedésekor 70 foknál zöldre színeződik. Ez nagyon praktikus megoldás, hiszen így tudhatja, hogy mikor kell elkezdeni sütni az ételt.