Egyedülálló a magyar gyümölcsbor

  • 2017. október 17. kedd
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0
Gyümölcsbor

Melyik az a szeszes ital, amelyiknek nem túlságosan nagy az alkoholtartalma, roppant finom, bizonyos húsokhoz tökéletesen passzol és bizony igazi hungarikumnak lehet tekinteni? Természetesen a gyümölcsbor az a sajátos nedű, amelyik a fenti leírásnak maximálisan megfelel. A borászatok közül említést érdemel a Psenyeczky Gyümölcsborok Háza, amelyik a termékeinek az előállításánál kizárólag természetes alapanyagokat használ fel.

Mit is jelent ez? Főként azt, hogy a szakemberek az alapanyagok feldolgozásakor a lehető legjobban kerülik az erjesztést gyorsító, ízesítő, színezék- és állományjavító anyagokat, enzimeket, valamint minden egyéb felesleges, esetleg káros adalék használatát.

Ez érződik is a végeredményen, ugyanis a kapott gyümölcsbor ellenállhatatlan. A fogyasztók is megtapasztalhatják, hogy ennek a finomságnak az ízvilága maximális élvezetet nyújt. A gyártó nívóját igazolja, hogy az ital elkészítése és csomagolása teljes garancia arra, hogy a Psenyeczky Gyümölcsborok Háza a kiváló gyümölcsbor otthona.

Címkék: