Kitűnő kivitelezés

Munkaruhának is beválik a Gildan póló

  • 2019. október 29. kedd
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0

A kereknyakú és galléros felsők nagyon jól beválnak munkaruhaként is. Nincs ez másképp a Gildan póló férfi és női modellek esetében sem, amelyek a jó ár mellett, nagyon magas színvonalat képviselnek.

A közép- és felsőkategóriás Gildan póló a webáruházunkban mintegy 60 változatban található meg, ami színében, fazonjában, típusában és méretében is széles palettát képvisel. Legtöbb esetben pamut felhasználásával készülnek, kevés műszállal, így tökéletes viselet az izzasztó munkáknál.

A jó nedvszívó képesség mellé párosul a tartós szín is, ami többszöri mosás mellett is élénk marad. A Gildan póló éttermek és kávézók uniformisaként is megállja a helyét, ráadásul emblémázható. A kényelmes mozgást meghagyó, könnyen tisztán tartható és vasalható modellekre cégünk is vállal gépi hímzést.

Ha Ön úgy dönt, hogy tőlünk veszi meg a pólókat és nálunk is hímezteti fel rá a cég logóját, akkor biztos lehet abban, hogy többszöri árengedményben részesül. Erről bővebben honlapunkon kap tájékoztatást, de telefonon keresztül is bármikor érdeklődhet.

Címkék: