Elegáns karóra

Police karóra az olasz divat jegyében

  • 2019. október 28. hétfő
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0

Az olasz divatért a fél világ odavan, ez nem vitás. Hatalmas múltra tekint vissza, elegáns, mégsem unalmas. Nem véletlenül került fel a világ órák piacának a térképére a Police karóra, pedig a kezdet kissé döcögős volt.

Az első kollekció ugyanis nem osztott olyan sikert, mint a napszemüvegek vagy a parfümök, azonban ez a tervezőket nem lelombozta le, hanem új kihívásokra ösztönözte. Az első termékek egyhangú fogadtatása után a cég „bekeményített” és elhatározta, hogy kockázatot vállal.

A Police karóra így találta meg önmagát, valódi arculatát. Ez pedig karakteres, egyedi, kissé szemtelen, ugyanakkor rendkívül színvonalas. A cég kilépett abból a komfortzónából, ami a kezdeti sikertelenséget okozta és a Police karóra egy csapásra igazi kedvenc lett.

A vásárlók imádták a vagányságot, az egyediséget, azt az életérzést, amit egy ilyen óra nyújtani képes. A népszerűsége azóta csak felfelé ível, az eladásokat mutató számok egyre magasabbak. Magyarországon megrendelhető az orashop.hu webáruházból!

Címkék: