textil szalag

Nyomtathatunk is a textil szalagra

  • 2021. május 26. szerda
  • By Admin: seditor
  • Comment: 0

A modern kézművesek tárháza páratlanul gazdag felhozatallal büszkélkedik. Ebben a változatosságban a textil szalag az egyik legnépszerűbb díszítőelem. Az értékét aligha lehet alábecsülni, mivel a különféle típusait nagy előszeretettel használják a ruhák díszítésében, a belső térben, az ajándékok és ékszerek csomagolásának elkészítésekor, valamint a hímzésnél és a scrapbooking technikánál is.

A textil szalag biztosítja talán a legszélesebb platformot a kreativitáshoz és ezért sok kézműves törekszik arra, hogy soha ne fogyjon ki ebből a közkedvelt alapanyagból. A kézművesség típusától függően, különböző szélességű dekoratív szalagokra lehet szükség.

A legvékonyabbak, amelyeket hajkiegészítők, brossok és gyermek karkötők gyártására terveztek, csak néhány mm szélesek. A legszélesebb változatok 10 cm szélességben is megvásárolhatóak. Ezek ideálisak a termek díszítésére, esküvőre vagy iskolai szalagavatóra. Az ilyen textil szalagokra bármilyen típusú nyomtatás és a gépi hímzés is problémamentesen felvihető.

Címkék: