Nyugalmat és tisztulást kínál az infraszauna

  • 2018. január 21. vasárnap
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0
Infraszauna

A téli időszak remek lehetőséget kínál arra, hogy kicsit kikapcsolódjunk és visszafogjuk az állandó rohanást. Csupán annyi a dolgunk, hogy okosan tervezzük meg az életünket és időt szánjunk a pihenésre is. A stresszel és figyelmetlenséggel teli mindennapok könnyedén komoly betegségek megjelenéséhez vezethetnek. Ha lazítani szeretetnénk, egyedül vagy társaságban bármikor megtehetjük, az infraszauna kényelmének jóvoltából.

De miért válaszuk ezt az időtöltést? A melegnek megvan a maga egészségmegőrző és nyugtató hatása a szervezetre nézve. A speciális lámpák, amelyek az infraszauna lényegét adják, belülről kifelé fűtik a szervezetünket. Nem kell forró levegőt belélegeznünk, ezért még a szív- és érrendszeri betegek, valamint gyermekek is bátran alkalmazhatják, ellentétben a hagyományos típusokkal.

Csupán hátradőlünk, bekapcsoljuk és élvezzük a pihenést, miközben megtisztulunk minden értelemben a mérgektől. Rövid idő elteltével, szinte teljesen újjászületve fogunk kilépni az infraszauna kabinjából és várni fogjuk a következő alkalmat.

Címkék: