parkolás Ferihegy

Parkolás Ferihegy közvetlen közelében

  • 2019. március 23. szombat
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0
parkolás Ferihegy
Parkolás Ferihegy

Külön problémát okozott eddig, hogy hol parkoljon, amikor repülőútra készült? Nem gond többé a parkolás Ferihegy közelében, hiszen a vecsési parkolónk tárt karokkal vár mindenkit, aki az autóját itt hagyná arra az időre, amíg külföldi útját élvezi. Az Ön autója maximális biztonságban lesz nálunk, az őrzött, bekamerázott reptéri parkolónk ráadásul a legjobb árakat kínálja, mind a szabadtéri, mind a fedett helyek esetében.

Sőt, zárt garázzsal is rendelkezünk, áraink pedig az ingyenes reptéri transzfert is magukba foglalják. Amúgy a parkolás Ferihegy közelében nemcsak a kocsiknak adott. Lehetőség van nálunk hagyni az utánfutót, motorkerékpárt, csónakot vagy akármilyen munkagépet is.

Weboldalunkon keresztül online foglalhat parkolóhelyet, ahol megtalálja a részletes leírást is, hogy miként közelítheti meg a vecsési parkolót és tájékozódhat az árakról is. Mentse el a telefonszámunkat, visszaérkezésekor hívjon minket és 10 percen belül pedig transzferbusszal visszavisszük az autójához. Utazzon nyugodtan és gondok nélkül!