police férfi karórák

Police férfi karórák hasznos funkciókkal

  • 2022. május 26. csütörtök
  • By Admin: seditor
  • Comment: 0

Ha szeretne a csuklóján egy olyan kiegészítőt viselni, amin mindenkinek megakad a szeme, akkor jó helyen jár. A Police férfi karórák sikert és stílust sugallanak. A szaküzletben rengeteg modellel lehet találkozni.

A legtöbb változat számlapja fekete, kék, ezüst, fehér, valamint barna színben tündököl. A tok szögletes és kör formában kerül kivitelezésre. A mérete elérheti akár az 58 mm nagyságot, ami tekintélyesnek mondható. A gyártó leginkább az analóg típusokra fókuszál, azonban a kínálatokban fellelhető néhány digitális változat is. A Police férfi karórák sok hasznos funkcióval vannak ellátva, ilyen például a stopper és a vízállóság.

A nedvességnek ellenálló darabok jól jönnek azoknak, akik szeretik a vízi sportokat vagy a búvárkodást, hiszen 50 m mélységig nem áznak be. A szíjakat tekintve nagyon népszerűek a bőr és a nemesacél variációk. Az, hogy mennyibe kerülnek, attól függ, hogy milyen extrákkal vannak ellátva. Általánosságban elmondható, hogy a Police férfi karórák 20 és 90 000 Ft közötti áron szerezhetőek be.