Ruhacímke készítés nagy mennyiségben

  • 2015. május 8. péntek
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0
Elérhetővé vált a ruhacimke készítés
Elérhetővé vált a ruhacimke készítés

Ma már rengeteg folyamat vált sokkal egyszerűbbé, mint korábban, ezek között szerepel a ruhacímkék gyártása is, hiszen néhány éve még hihetetlenül nehéz volt egy cégnek hozzájutni a megfelelő mennyiséghez az elképzelt grafikával és adatokkal. A Szakatex ma már jó megoldást jelent Magyarországon, a ruhacímke készítés gyorssá vált, emellett pedig egyszerűvé is, az előnyök sora itt nem áll meg, hiszen számos ilyennel találkozhatunk a szakatex.com címen elérhető nagykerrel kapcsolatban. Például az ár is páratlan, hiszen a magas minőséghez emberi árak párosulnak, minden cég meg fogja találni azt a megoldást, amely ár szempontjából is tökéletesen megfelel. Megvan a választás lehetősége, hiszen a ruhacímke készítésnek több változata van, a szőtt, bőr- és kartoncímkék bármelyikét választhatjuk.

 

Mindhárom anyag esetében van egy minimum darabszám, amelyet meg kell rendelni, a szőtt típusoknál ez 1000, a bőröknél 5 000, míg a kartonnál 10 000 darab. A ruhacímke készítés egyedien történik, ami hihetetlenül fontos minden cég számára, amely termékeket forgalmaz, ezáltal érheti el azt, hogy az ügyfelek megjegyezzék a céget, és természetesen visszatérjenek majd hozzá, mikor újra hasonló termékeket szeretnének vásárolni. A ruhacímke készítés első fontos lépése az ajánlatkérés, ilyenkor a lényegesebb adatokat és a kívánt grafikát elküldjük a cég szakembereinek, akik az ezt követő 24 órában jelentkezni fognak az ajánlattal.

 

Ez még semmire sem kötelez, csak pontosan megismerjük a részleteket a ruhacímke készítéssel kapcsolatban, például az árat. Amennyiben a megrendelőnek megfelelnek az ajánlat részletei, és megegyezik a Szakatex munkatársaival, akkor kezdőik a munka is, amely szintén minőségi és gyors, így néhány munkanapon belül el is készül a kívánt mennyiség. A ruhacímke készítés egyedi is lehet, amely előnyös rengeteg cég számára, mindenképp megéri kihasználni ezt a lehetőséget, hiszen hihetetlenül hasznos minden egyes vállalatnak, amelyik termékek forgalmazásával foglalkozik, ezen a weboldalon könnyedén meg lehet ismerni minden ezzel kapcsolatos részletet.