Segít az egészségmegőrzésben a filteres zöld tea

  • 2016. szeptember 26. hétfő
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0
Filteres zöld tea
Filteres zöld tea

Több száz éve úgy tartják már, hogy bizonyos teák teljes mértékben segíthetnek az egészségmegőrzésben, biztosítva ezen kívül számos más pozitívumot is. Például a filteres zöld tea számos országban, kultúrában kap helyet, mint létfontosságú ital, ami segíthet megerősíteni az emberi szervezet. Ez a nedű évezredek óta gyakran alkalmazott a kínai tradicionális orvostudományban.

Ez teljesen érthető, hiszen a filteres zöld tea megannyi jótékony hatással rendelkezik. Elősegíti a vércukor gyors és pontos szabályozását, sőt, antidiabetikus effekttel is rendelkezik. A cukorbetegek pedig előszeretettel fogyasztják, hiszen tudják, sokat segíthet a betegség tüneteinek minimalizálásban.

A filteres zöld tea köztudottan a daganatos betegségek megelőzésében is fontos szereppel bír, ugyanis az ebben található epigallocatechin-gallát régóta híres a rákmegelőző kvalitásáról. Az EGCG anyag a polifenolok családjába tartozik. Hazánkban is rengetegen isszák, de a finom íze miatt is közkedvelt a filteres zöld tea.