levendula olaj

Széles területen alkalmazható a levendula olaj

  • 2020. február 26. szerda
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0

A specialscent.hu online áruház csodálatos termékeivel mindenhol kellemes hangulatot lehet teremteni. Az egészségügyi területen is gyakran használt levendula olaj alkalmazása a pihentető masszázsok során segít erősíteni a testet és ellenállóbbá teszi az immunrendszert a fertőző betegségekkel szemben.

Az aromát a kozmetikában univerzális gyógyhatású szerként alkalmazzák, mivel alkalmas az érzékeny, fáradt, zsíros és problémás bőr kezelésre. A termék más illóolajokkal együtt is hatékonyan alkalmazható. Segít a száraz bőr kezelésében, csökkenti a gyulladást és megszabadítja a bőrt a méreganyagoktól, továbbá frissíti az epidermiszt és serkenti a regenerációs folyamatokat.

A friss, keserű-fűszeres aroma a gyógynövény illatjegyekkel fokozva a hangulat javításának kedvenc eszközévé válik. Ezenkívül a levendula olaj a kígyócsípés ellenszere is. Csak dörzsölje be vele a megharapott helyet és a mérget azonnal semlegesíti. Masszázshoz, inhaláláshoz, valamint krémek és samponok gazdagításához is javasolt.

Címkék: