különleges virágok

A különleges virágok egyikének bemutatása

  • 2020. február 24. hétfő
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0

Egy lakás virágok nélkül olyan, mint az ételek só nélkül, ezért mindenki törekszik arra, hogy ezekkel az oxigént biztosító növényekkel díszítse az otthonát. Vannak, akik a különleges virágok szépségét részesítik előnyben, nekik például a cikász pálma optimális választás.

Ez egyike a legősibb magvas növényeknek, hiszen már a triász időszakban, körülbelül 200 millió évvel ezelőtt is elterjedt volt. A törzse vastag, barna színű, alakja hasonlít az ananászéra. Ebből fejlődnek ki a majdnem 1 méteres, szabályosan szárnyalt levelek. Kedveli a meleg, világos helyet, de a tűző napsütéstől óvni kell. Két öntözés között jó, ha hagyjuk kiszáradni, mert a pangó vizet nem kedveli.

Ha számára megfelelő körülmények között tartjuk, a különleges virágok e csodálatos példánya akár 60 évig is elélhet. Gyönyörűen mutat a lakásban, a helyiség dísze lehet, mint ahogyan a különleges virágok mindegyike. Egyszerűen és kényelmesen rendelhető meg ez a dísznövény a virag-online.hu webáruházból, ahonnan házhoz is szállítják, tehát ezzel sem kell bajlódni.