távirányítós autó

Távirányítós autó és sok más érdekesség

  • 2020. február 13. csütörtök
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0

Webáruházunk professzionális játékok forgalmazásával foglalkozik. Megtalálhatod nálunk a drónok, repülők, helikopterek, robotok és makettek mellett, a távirányítós autó különféle modelljeit is. Széles a kínálatunk, kül- és beltéri használatra kialakított darabokat egyaránt találhatsz nálunk.

A kisebb kerekű, könnyűszerkezetes járműveket ajánlott a szobában használni, mert egyenetlen talajon nem tudnak megfelelőképp haladni. A kültéri távirányítós autó erősített szerkezetű és leginkább vízálló is, ezért alkalmas betonozott felületen való hajtásra. A dimbes-dombos, füves területeken jól teljesítenek a terepjáró modellek. Akár 3 éves gyermeknek szánod, akár igényes felnőttnek, nálunk meg fogod találni a számításodat.

Mindegyik darab készre szerelt, csak elemet kell tenni bele. A komolyabbak akkumulátorral vannak ellátva, ezeket a hálózati áramhoz csatlakoztatva időnként fel kell tölteni. A szőnyegen való játszáshoz leginkább megfelelő a proporcionális vezetéssel ellátott távirányítós autó, ezeknél ugyanis a gázadás és a gyorsítás igen nagy pontossággal adagolható.