IP telefonközpont

Intelligens információs hálózat IP telefonközponttal

  • 2020. február 15. szombat
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0

A HACSA TEL Magyarország Kft. nagy tapasztalattal rendelkezik az IT technológia piacán. A munkánk során a csapatunk magas színvonalú szolgáltatásokat nyújt a megbízható és biztonságos IP telefonközpont megoldások tervezésére, létrehozására és további támogatására, a cégek helyi és földrajzilag távol eső hálózatainak felépítéséhez.

Az integrált IP telefonközpontok lehetővé teszik a vállalatok modern kommunikációs hálózatának kiépítését, legyen szó akár egy kis üzleti vállalkozás néhány tucat felhasználójáról, akár egy nagyvállalat több százezer előfizetőt számláló távoli irodájáról.

További szolgáltatásként a cégünk által kínált megoldások lehetővé teszik, hogy megszervezze és rugalmasan párosítsa a videó és a hang telefon hálózatot, amely része lehet egy vállalat összehangolt információs rendszerének. A cégünk olyan IP telefonközpont megoldásokat kínál, amelyek célja a kommunikációs rendszer kezelésének egyszerűsítése, illetve a rugalmasságának és gyors konfigurálásának lehetővé tétele a változó üzleti igények fényében.

Címkék: