Kulcsrakész ház árak

Tisztában van azzal, milyenek a kulcsrakész ház négyzetméter árak?

  • 2020. január 7. kedd
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0

Aki házépítésbe kezd, az nagyjából 2 évet kell várjon arra, hogy az ingatlan élhető, lakható legyen. Viszont a készházak esetében ez az idő mindössze néhány hónap, ugyanis fix, legyártott panelekkel készülnek és azok számos variációjából születik meg az új otthon.

Ennek köszönhetően stabilak maradnak a kulcsrakész ház négyzetméter árak, mivel a legtöbb elem, alapanyag díját már most meg tudjuk mondani.

Csapatunk évek óta foglalkozik paneles technológiával készült házak építésével, így a munkafázisok egymást követése is gyorsabb. Álmodja meg, hogy milyen házat szeretne, mi pedig megtervezzük és elkészítjük! A kulcsrakész ház négyzetméter árak nem változnak a kivitelezés ideje alatt, csupán akkor, ha alapozást is kér.

Emellett szerkezet- és félkész házakat is készítünk igény szerint, ezek árai természetesen kisebbek. Ha szeretne többet megtudni a paneles technológiáról, a kivitelezés folyamatairól, esetleg tájékozódni akar arról, vehet-e fel rá kölcsönt, honlapunkon részletes leírásokkal várjuk!

Címkék: