Vákuumos robotporszívó

Vákuumos robotporszívó modern háztartásokba

  • 2019. május 23. csütörtök
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0

Sajnos egyre kevesebb szabadidővel rendelkezünk, így egyértelmű, hogy a munka után nem sokunknak van kedve nekilátni takarítani. A vákuumos robotporszívó leveszi ennek a terhét a vállunkról.

Rengeteg hasznos funkcióval rendelkezik, amik előnyösebbé varázsolják a használatát az általános porszívókkal szemben. Működés közben nem kell felügyelet alatt tartani, mert a fejlett SLAM algoritmus pontos térképet készít az LDS fedélpásztázás alapján. Beállíthatóak tiltott területek is, ahová a vákuumos robotporszívó nem fog belépni, hogyha nem szeretnénk.

Az APP vezérlésnek köszönhetően távolról is vezérelhető az okostelefonunk segítségével. Még a töltésével sem kell bajlódnunk, mivel képes az automatikus dokkolásra, ha merülőben van az akkumulátora.

A zajszintje egészen alacsony, kevesebb mint 65 dB, ezért nem lesz zavaró, ha éppen akkor ügyködik a vákuumos robotporszívó, amikor otthon tartózkodunk. De, ha mégsem szeretnénk, hogy a lábunk alatt kellemetlenkedjen, akkor beállítható az is, hogy a nap melyik szakaszában kezdje el és fejezze be a takarítást.