Vár minket a Fertő tó kerékpárút!

  • 2016. április 16. szombat
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0
Jó kihívás a Fertő tó kerékpárút
Jó kihívás a Fertő tó kerékpárút

A tavasz megérkezésével egyre inkább hív minket a természet, hogy egy kis időt töltsünk odakint. Amennyiben szeretünk mozogni és nem áll tőlünk messze a bicajozás, akkor a Fertő tó kerékpárút igazán varázslatos vidék, amit érdemes lehet meglátogatni. A teljes egészében majdnem 120 kilométeres szakasz kitűnő túrának számít.

Annak köszönhetően, hogy nincsenek nagy szintkülönbségek, akár a vállalkozóbb kedvű gyermekekkel is könnyedén nekivághatunk. A Fertő tó kerékpárút magyarországi szakasza mindössze 38 kilométer, de ez is elég lehet egy napi körnek, ha nem szeretnénk az egészet megtenni. Érdemes lehet beosztani több napra és nem azonnal végigrohanni rajta.

Az ösvény egészen lenyűgöző vidékeken halad keresztül és itt igazán meg tudjuk tapasztalni, hogy amilyen az, amikor a vadregényes tájakból átmegyünk a városi környezetbe. Élvezzük ki a kellemes meleg napok jó hangulatát és tekerjünk egy jót a könyvbe illő vidékeken! Vár ránk a Fertő tó kerékpárút, ezért engedjünk a hívásnak és járjuk be minden szegletét!