whiskey

Vár ránk a bőséges whiskey kínálat!

  • 2019. augusztus 8. csütörtök
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0

Az égetett szeszesitalok képviselője, amit a világ több szegletében is készítenek, már annyira elterjedt, hogy élete során szinte mindenki megkóstolja annak valamelyik formáját. Egy fergeteges buli elengedhetetlen kelléke a whiskey, amit magában, de koktélokba keverve is felhasználhatunk.

Általában az amerikai földről származó termékek kapják ezt az elnevezést. Innen tudjuk megkülönböztetni a többi változattól a legegyszerűbben. A tengeren túl egy nemzeti nedűről van szó, de hazánkban is örömmel kerül a poharakba a whiskey. Lepárlónként eltérő módon gyártják, így tudnak egyediséget létrehozni. Általában gabonából készül, de az alápléhez keverhetnek más összetevőeket is.

Az érlelés időszaka szintén meghatározó, ahogy a célra felhasznált eszközök is, például az égetett tölgyfahordó. Ami a beszerzést illeti, azért nem kell elmennünk külföldre, mert elég néhány kattintás és hamarosan házhoz érkeznek a whiskey kivételes fajtái. A premiumitalnagyker.hu weboldalon megtaláljuk azt a kínálatot, amiből kedvünkre válogathatunk.

Címkék: