Xiaomi Mi 10T telefontok

Xiaomi Mi 10T telefontok remek áron

  • 2021. február 24. szerda
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0

Önt is sokszor hatalmas villámcsapásként érte az, amikor egy telefonos kiegészítőnek meglátta az árát a különféle márkaboltokban? Ennek most vége, ugyanis a Xiaomi Mi 10T telefontok remek áron szerezhető be az aun.hu weboldalon!

Az online felületen már rendkívül széles választékban találjuk meg ezeket, legyen szó akár ütésálló, vékony szilikon, vagy éppen a kinyitható bőrhatású darabokról. Természetesen, ami az összeget illeti, három különböző csoportokba tudjuk felosztani a termékeket. Az első az alacsony, a második a közép-, végül a harmadik a magas árkategóriába sorolható. Lényegében a vékony, szilikon Xiaomi Mi 10T telefontokokat már 1490 Forintért megtalálhatjuk a webshopban.

Azonban muszáj megemlítenünk, hogy a második csoportban már nagyobb lehet az esetleges ütődéskor vagy leeséskor fellépő védelem. A masszívabb anyagból készült termékek összege pedig már elérheti a 3000 Forintot is. A magasabb árkategóriában ennek nagyjából a kétszereséért válogathatunk a prémium példányok között.