Betonjavító elavult felületekhez

A betonjavító időtállósága lenyűgöző

  • 2020. február 23. vasárnap
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0

A betonfelületek javítása tartós megoldást igényel. Ki nem látott volna még olyan épületet, aminek a betonelemei ne szorultak volna felújításra? Nem mindegy, hogy ehhez milyen anyagot használunk. Természetesen erre is létezik megfelelő megoldás a betonjavító formájában.

Az alkalmazása ugyanolyan egyszerű, mintha csemperagasztót használnánk. Sajnos ezt valóban sokan teszik, viszont ez utóbbi burkolásra való, nem pedig a betonfelületeken keletkezett hibák kijavítására.

Persze ez is megszilárdul és látszólag jónak tűnhet, ám elég néhány hét és a nedvesség hatására szétmállik. Viszont a betonjavító megfelelő kezekben csodákra képes. A repedések eltűnnek, a mélyedések kisimulnak.

A szükséges technikát alkalmazva, egész nagy felületeket, homlokzatokat lehet felújítani a betonjavító használatával. Azonban alaposan át kell gondolni mielőtt hozzányúlunk, mivel ez az anyag, a csemperagasztóval ellentétben, több évtizedig is bírja az idő próbáját a megkötést követően, ezért hiba esetén az eltávolítása nehézzé válik.

Címkék: