Online társkeresés Debrecenben

Online társkeresés Debrecenben: egy sikeres profil titka

  • 2020. február 23. vasárnap
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0

Az online tárkeresők fantasztikus lehetőséget nyújtanak az egyedülállóknak, hogy sokkal kényelmesebben és gyorsabban találjanak rá az igazira. Ám van néhány dolog, ami nagyban meggyorsíthatja, sőt, akár vissza is vetheti a Nagy Ő projektet. Ilyen például, hogy mit írsz magadról. Akár Debrecenben, akár máshol ismerkednél, egy meggyőző profilhoz több szempontot is érdemes átgondolnod. Az első és legfontosabb dolog, hogy csak valós dolgokat írj magadról!

Az igazság előbb vagy utóbb úgyis ki fog derülni, így teljesen felesleges elferdíteni a dolgot. Ezen túl az is lényeges, hogy ne egy elvárásoktól teli listát írj bemutatkozásként. Persze megemlítheted, hogy milyen partnert keresel, de ne ezen legyen a lényeg. Legyél nagyon konkrét és félreérhetetlen azzal kapcsolatosan, hogy milyen jellegű kapcsolatot keresel. A „majd kialakul” tagadhatatlanul igaz, viszont egyáltalán nem vonzó. Ha tartós kapcsolatot keresel, akkor írd le, azt pedig mind a ketten tudjátok, hogy ez majd úgyis alakul idővel.

Tartózkodj az olyan általános leírásoktól, amelyek sablonosnak számítanak és nem mondanak el semmit az egyéniségedről, inkább írj egész mondatokban és ne csak egy felsorolást a hobbijaidról vagy ami még ennél is rosszabb egy rakat hangulatjelet. Természetesen nem szükséges egy Háború és béke hosszúságú irományt megjeleníteni, de sokkal barátságosabbnak hatnak a kerek mondatok. Nem beszélve arról a tényről, hogy ez lehetőséget ad arra, hogy megmutasd, nemcsak csini vagy, de szellemes is, akinek humora van.

Nem kell ahhoz profi szövegírónak lenned, hogy jó bemutatkozást írj. Ha nagyon tanácstalan vagy, akkor nézz meg néhány profilt, viszont ne kopizd le a teljes szöveget, mert az már megint nem Te vagy. Kitölteni egy ilyen profilt tulajdonképpen olyan, mint önéletrajzot írni. Az ember szeretné a legjobb oldalát mutatni, viszont nem akar matematikusként kikötni marketinges végzettséggel. Végül, de nem utolsósorban jöhetnek a képek! Nem túl rég készült fotókat érdemes feltölteni és mindenképpen legyen közötte olyan, amin látszik az arcod is!

Címkék: