Gyümölcs passzírozó

Gyümölcs passzírozó az ízletes levekért

  • 2020. február 22. szombat
  • By Admin: rendgazd
  • Comment: 0

Ki ne szeretné a finom gyümölcsleveket? Akkor a gyümölcs passzírozó lesz a megoldás a finom almalé vagy a must elkészítéséhez.

A rozsdamentes felülettel ellátott szerkezet megfelelő karbantartás után, hosszú évekig a konyha részét fogja képezni. A többféle tárcsát kis gyakorlás után könnyen lehet kezelni, csak arra kell figyelni, hogy a domború rész legyen felfelé, ugyanis erre kerül majd a kiválasztott tárcsa. Ezt két lépésben lehet a helyére pattintani.

Amennyiben elsőre nem sikerül az összeszerelése, próbálkozzon újra. Gyakorlat teszi a mestert, így ez a mozdulat is elsajátítható. Válassza ki a tárcsa méretét, hogy végeredményképpen a gyümölcs mennyire maradjon húsos.

Ezáltal teljesen folyadékot is tudunk kinyerni, vagy ha úgy szeretné, akkor mint egy reszelőt használhatja. Többféle méretben kapható, általában 20 cm és 24 centi, de létezik egészen kicsi, 10 cm körüli is. Az árát tekintve a gyümölcs passzírozó akár 5000 Forintért is a beszerezhető, de azok, akik a legjobbat akarják, 20000 felett is vásárolhatnak.